29 Mart 2024 Cuma
VIDEO HABER
LGS Öncesi Aliağa'daki Okulları Dezenfekte Ettik
18 Haziran 2020

Aliağa’da okullarda da yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde okulların dezenfekte edilerek öğrencilerin güvenli bir şekilde sınava girmesi için Aliağa Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma gerçekleştirildi.

Aliağa Belediyesi ve Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için ilçedeki tüm okullarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Ortaokuldan liseye geçiş yapacak olan öğrencilerin pandemi sürecinde sorunsuz bir şekilde sınavlarına girmeleri için dezenfekte yönünden gerekli önlemleri alan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aliağa Belediyesi ilçedeki tüm okulları bahçesinden sınıfına, koridoruna kadar tek tek dezenfekte ederek Cumartesi gününe hazır hale getirdi. Ayrıca sınav esnasında kullanılacak olan gerekli el dezenfektanları, maske, yüz koruma siperlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sınav Bina Komisyon Başkanları olan Okul Müdürlerine teslim edildi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 20 Haziran 2020 Cumartesi günü imtihana girecek olan öğrencilere başarılar diledi.