27 Nisan 2024 Cumartesi
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Aliağa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü; Belediye hizmet politikası ve stratejilerine uygun olarak insan kaynakları yönetim sisteminin oluşturulması, uygulaması, geliştirmesi ve sürekliliğinin sağlamasından sorumludur. Belediyemizin hizmet kalitesinin artırılması amacıyla hizmet içi eğitim programları belirleyerek gerekli gördüğü personellerin bu eğitimlere katılmasını sağlamakla yükümlüdür.

Müdürlük;

• Eğitim Birimi
  • İstihdam Birimi

Birimlerinden oluşmaktadır.

Müdürlükte; 4 Memur, 6 Aliağa Belediyesi Personel Ltd Şti personeli olmak üzere 10 personel ile hizmet vermektedir.

Müdürlük; Aliağa Belediyesinde yer alan memur, sözleşmeli memur, kadrolu işçi ve Aliağa Belediyesi Personel Ltd.Şti. çalışanlarının özlük işlemlerini ilgili mevzuatlar çerçevesince yerine getirmek, çalışanların kariyer planını, eğitim planını, motivasyona yönelik davranışlarını, performanslarını ve değerlendirmelerini, işe giriş-çıkış ve emeklilik işlemlerini yürütmek konularında hizmet üretir.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili

2005 yılı 9 Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunudur. Mezuniyetin sonrasında aynı yıl bir özel istihdam bürosunda İşe Alım Uzmanı olarak göreve başladı. 2007 yılına kadar çeşitli kademelerde özel sektör için işe alım ve seçme-yerleştirme konusunda çalıştı. Bir fabrikada Grup İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev yaptı.  2007-2009 yılları arasında beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette Grup İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalıştı. 2009 yılında otelcilik sektörüne geçti. Yaklaşık 10 yıl, insan kaynaklarının farklı kademelerinde görevine devam etti. 2019 yılından itibaren İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekilliği görevini sürdürmektedir.