Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
15 ° Dağınık Bulutlar
VIDEO HABER
Aliağa Belediyesi Liselerarası “Şarkını Söyle” Ses Yarışmasında Sonuçlar Açıklandı
19 Mayıs 2020

Aliağa Belediyesi Liselerarası “Şarkını Söyle” Ses Yarışmasında Sonuçlar Açıklandı

Aliağa’nın gençlerinden muhteşem müzik performansları

Aliağa Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Liselerarası “Şarkını Söyle” Ses yarışmasının sonuçları açıklandı. Koronavirüs nedeniyle okullarından uzakta evlerinde kalan öğrencilerin 19 Mayıs coşkusunu yaşayabilmesi için Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya 22 lise öğrencisi performanslarıyla renk kattı.

Genç müzisyenler yarışmaya evlerinden çektikleri performans videolarını internetten göndererek katıldı.

Cem Arar moderatörlüğünde gerçekleştirilen yarışmanın jürisi ise müzik ve eğitim alanında tanınmış isimler; Süheyla Çolak, Emre Oral Burç, Barış Doğan, Ali Hikmet Gökçen ve Hasan Üçer’den oluştu.

22 yarışmacı adayının katıldığı yarışmada birinciliği Şehit Gökhan Çakır Anadolu Lisesi öğrencisi Sudem Balki, ikinciliği Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Kutlar, üçüncülüğü ise Şehit Gökhan Çakır Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Nur Ürem kazandı.

Yarışma birincisi Sudem Balki Dizüstü Bilgisayar, ikinci Elif Kutlar Ipod, üçüncü İrem Nur Ürem ise taşınır hoparlör hediyelerinin sahibi oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere 2020-2021 eğitim öğretim yılında Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) bünyesinde seçecekleri bir kurs Belediyemiz tarafından katılım ödülü olarak verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan genç müzisyenler, Belediyemiz tarafından düzenlenecek çeşitli müzik projelerinde sahne alabilecek.

Yarışmamıza katılan tüm gençlerimize çok teşekkür ediyor; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı bir kez daha kutluyoruz.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz