Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
26 Nisan 2024 Cuma
Hava Durumu
22 ° Açık Gökyüzü
Ağapark’ta tatil sezonu açıldı
13 Haziran 2020

Aliağa Belediyesi’nin kentimize değer katan vizyon projelerinden Ağapark’ta tatil sezonu açıldı. Mavi bayraklı plajı, güney sahillerini aratmayan kumsalı, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, spor ve dinlenme alanları ile dikkat çeken Ağapark'ta, korona virüsüne karşı özel önlemler alındı.

Aliağa Futbol Spor Kulübü işletmeciliğinde olan mavi bayraklı Ağapark plajının girişinde vatandaşların ateşi ölçülürken, maske ve eldiven kuralına dikkat edildi. Plajda, şezlong kullanılan ücretsiz bölümlerde de sosyal mesafeye önem verildi. Virüs önlemleri kapsamında plajda şezlong sayısı yarıya indirildi.

Şezlongların, her kullanımdan sonra dezenfekte edildiği, 20 dakika sonra tekrar başka kişiye verildiği kaydedildi. Duşlar ve tuvaletler de sosyal mesafe kurallarına göre kullanılıyor ve sürekli dezenfekte ediliyor.

Ağapark’ın sezonu açtığı ilk gün tesise gelen vatandaşlar “Korona virüsü ile ilgili tedbirler çok güzel alınmış. Girişte ateş ölçümü yapılıyor. Ücretler makul fiyatta. Burası adete beş yıldızlı otel tesisi gibi” şeklinde görüş ifade ediyor.

Ağapark'a giriş ücreti 10 TL olarak uygulanıyor. Tesislere girişte 0-6 yaş arası çocuklar için giriş ücreti alınmıyor. Saat 19.00’dan sonra girişler ise ücretsiz.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz