25 Nisan 2024 Perşembe
Sanayi Sitesinde Asfalt Serimine Başladık
18 Mayıs 2020

Aliağa’nın büyük bir hizmet yükünü çeken Sanayi Sitemizin yolları Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından elden geçiriliyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatları ile asfaltı olmayan cadde ve sokaklarda asfalt serimi başlatan Belediye ekipleri, bozulan yolların da bakım ve yama işlemlerini tamamlıyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasında Sanayi Sitesinde bir yoğunluk olmamasından yararlanan Aliağa Belediyesi 2-3 gün içinde yol çalışmalarını tamamlayarak gerek Sanayi Sitesi esnafına gerekse de Siteden yararlanan vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak.

Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Kürşat Bahadır Turan koordinesinde sabah başlayan çalışmaları Aliağa Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk de yakından takip etti. Öğleden önce yapılan çalışmalarla yollar asfalt serimine hazırlandı. Sıcak Asfalt serimi ise bugün öğleden sonra ATİM Sanayi Sitesi orta yolunda başladı. Çalışmalarda yaklaşık 2 bin ton asfalt kullanılacak.