Aliağa Gençlik Merkezi 15 Haziran’da Açıldı
15 Haziran 2020

Covid-19 Virüs Salgını ile mücadele kapsamında Mart ayından itibaren hizmetlerine ara veren Aliağa Gençlik Merkezi’mizin kapıları 15 Haziran 2020 Pazartesi günü yeniden açıldı.

Aliağa Gençlik Merkezi’mizdeki hizmet alanları Devletimizin belirlediği virüs mücadele kuralları çerçevesinde Sosyal Mesafe, Dezenfekte işlemleri, Sağlık ve Hijyen koşullarının sağlanması gibi şartlara uygun şekilde hazırlandı. Gençlik Merkezi’nden yararlanacak vatandaşlarımız için sağlık ve hijyenle ilgili her detay düşünüldü. Sosyal mesafe, hijyen ve diğer hususlarda uyarı levhaları, bilgilendirme ve yönlendirme stickerleri konuldu. Tesis kısa sürede Covid-19’a karşı steril ve her türlü tedbiri alınmış hale getirildi.

Aliağa Belediyesi ve Aliağa Belediyesi Jeotermal A.Ş ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla Aliağa gençlik Merkezi 15 Haziran 2020 Pazartesi günü yeniden Aliağalılara hizmet vermeye başladı.