23 Nisan 2024 Salı
Aliağa Belediyesi, Sanayi Sitesi Bölgesinin Yeni Yollarını Asfaltladı
21 Mayıs 2020

Son yıllarda yeni yatırımlarla hızla büyüyen Sanayi Siteleri bölgesinde ATİM Sanayi Sitesi orta yolu ve TUVTURK araç muayene istasyonunun arkasındaki yol Aliağa Belediyesi tarafından asfaltlandı. 4 günlük Sokağa Çıkma Kısıtlamasını değerlendiren Aliağa Belediyesi ihtiyaç duyulan yolları asfaltladı. Bölgede onarım ihtiyacı olan yolların da yama ve bakım işlemleri tamamlandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatıyla hafta sonu başlayan çalışmalar 3 günde tamamlandı. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda 2 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk de çalışmaları yakından takip etti. Çalışmalar sırasında asfalt serim aracının operatör koltuğuna geçen Başkan Acar bir süre aracı kendisi yöneterek asfalt serimi yaptı.
Aliağa Belediyesi, Haziran ayı içinde Yeni Mahalle’nin çehresini değiştirecek asfalt, kaldırım, bisiklet yolları, ulaşım, ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarına start verecek.