25 Nisan 2024 Perşembe
Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni düzenlendi
19 Mayıs 2020

Cumhuriyet Meydanında Çelenk Töreni Düzenlendi.

Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, İstiklal Marşı okundu, Bayrak göndere çekildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Covid-19 tedbirleri gözetilerek çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde başlayan çelenk sunma programında ilk olarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi Müdür Serkan Ataman tarafından Atatürk Anıtına sunularak İstiklal Marşı okundu. Törene Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, protokol ve vatandaşlar katıldı. Törende koronavirüsle mücadele tedbirleri gereği sosyal mesafe kuralları uygulandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve katılımcıların tümü maskeleriyle törende yerini aldı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar törene katılanların, görevlilerin ve çalışanların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Törende Aliağa Belediyesi Milletin Ekibine ait Sağlık Personeli ve ambulans da hazır bulundu.