Çıtak ve Çakmaklı Mahallerinde Elektrik Kesintisi
10 Ağustos 2020

Aliağa'nın Çıtak ve Çakmaklı Mahallerinde  12 Ağustos Çarşamba günü elektrik kesintisi yapılacak.

Aliağa'da elektrik dağıtımı ve faturalandırılması görevini üstlenen GDZ Elektrik A.Ş tarafından yapılan açıklamaya göre 12 Ağustos Çarşamba günü 05:00 ile 12:00 saatleri arasında Çıtak Mahallesi’nde Çıtak Tr-2, Çıtak Tr-1, İZSU Çıtak Atıksu Arıtma Özel Tr, Aliağa Belediyesi Depo Özel Tr civarlarında ortak gerilim hat bakımı, alçak gerilim hattı sehim çalışması ve ağaç kesimi nedeniyle 7 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Çakmaklı Mahallesi’nde ise Merdivenli, Çiçek, Kiraz Sokakları, Senakent, Sahil Caddeleri, Karanfil 2 Sokağı, Sahil Yollu Caddesi Ege Çelik, Yasemin, Palmiye, Nergiz 1 Sokakları civarında OG Yatırım Tesislerinin Devreye alınması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacak.