Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
20 Nisan 2024 Cumartesi
Hava Durumu
14 °
VIDEO HABER
Kurban Bayramı başladı. Bayramımız kutlu olsun
31 Temmuz 2020

Kurban Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Aliağa’da da coşkuyla kutlanıyor. Bayram sabahı Vatandaşlar, bayram namazını kılmak için Aliağa’daki camilere akın etti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler gereği sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edildi. Namazın ardından vatandaşlar bayramlaştı. 
Bayram Namazının ardından kurban kesimi için yoğunluklar başladı. Aliağa İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Mezbahanesi’nde, Aliağa Belediyesi Çarşamba Pazarı Pazar Yeri’nde ve Viking Evleri Meydanında dualar eşliğinde kurbanlar kesilmeye başlandı.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Bayram münasebetiyle sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Başkan Acar mesajında; “Eşsiz güzelliklere sahip vatanımızın, bu güzelliklerinin birçok örneğini gördüğümüz Aliağamızda bir bayrama daha hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Cenab-ı Hak’tan insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık illetinden kurtulup sağlıklı günlere biran önce kavuşmamızı niyaz eder; birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede olduğu, huzurlu ve mutlu nice bayramlar geçirmemizi dilerim.” Görüşlerine yer verdi.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mesajıyla birlikte bir sürpriz de yaparak Aliağa’nın eşsiz güzelliklerini gözler önüne seren bir Aliağa Tanıtım Filmini vatandaşlarla paylaştı. Aliağa’nın tarihi, doğal güzelliklerini bir araya getiren film büyük ilgi gördü. 
 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz