27 Nisan 2024 Cumartesi
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Aliağa Belediyesi bünyesinde kurulmuş olup, Aliağa Belediye sınırları içerisinde 5393 sayılı yasanın 14. maddesinde sayılan asli görevlerin yanında bilimsel, tarihi, kültürel, sportif, eğitim ve sanata yönelik, iç dış turizm, tanıtım ile ilgili her türlü sosyal kültürel etkinlik ve faaliyetlerde bulunmak üzere kurulmuştur.

Müdürlük; 1 Müdür, 5 Memur, 43 Özel Güvenlik Personeli, 185 Aliağa belediyesi Personel ltd. Şti personeli olmak üzere toplam 223 personel ile hizmet vermektedir.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teşkilat yapısı aşağıdaki gibidir.

• Müdür
  • Ofis Birimi
  • Spor Birimi
  • Mesleki Eğitim Birimi
  • Kültür Sanat Birimi
  • Bilgi Evleri ve Kütüphaneler Birimi
  • Engelli Koordinasyon Birimi
  • Sosyal Yardım Birimi
  • Sağlık Merkezi Birimi

Serap Cerrahoğlu
Kültür ve Sosyal İşleri Müdür Vekili

1976 Aradahan doğumludur. Eğitim öğretimini İzmir'de tamamladı. 1998 yılında özel bir şirkette Halkla ilişkiler Müdürlüğü departmanında iş hayatına başladı. 2001 -2014 yıllarında bir kamu kuruluşunda çalıştı.  2014 yılından itibaren Aliağa Belediyesi'nde görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir. 2019 yılından itibaren Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekilliği görevini sürdürmektedir.