Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
29 Mart 2024 Cuma
Hava Durumu
19 ° Açık Gökyüzü
Başkanımız Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu Ziyaret Etti
21 Temmuz 2020

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Balıkçıoğlu’nu makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini 2.5 yıldır yürüten Yasin Uğurtaş’ın İzmir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Şehir içi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanmasından sonra Aliağa İlçe Emniyet Müdürü ve Aliağa Deniz Limanı Şube Müdürü olarak Aliağa’ya atanan Mehmet Balıkçıoğlu’na hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir atmosferde geçti.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR. EMNİYET GÜÇLERİMİZLE HER ZAMAN BERABERİZ
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ziyarette Mehmet Balıkçıoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi ve şöyle konuştu “Bu bir bayrak yarışıdır. Emniyetimizin derdi, sıkıntısı bizim derdimiz ve sıkıntımızdır. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da emniyet güçlerimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız. Emniyet Teşkilatımızın her zaman yanında olacağız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.”

MEHMET BALIKÇIOĞLU: ALİAĞA TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aliağa’nın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu da İzmir’de görev yaptığı süre içerisinde Aliağa’ya yabancı olmadığını dile getirerek “Aliağa büyük ve önemli bir ilçe. Aliağa Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biridir. Büyüklerimizin takdiri bu yönde gelişti. Bizi uygun gördüler.  Biz de Aliağa için elimizden gelen çabayı gösterecek ve muvaffak olacağız. İzmir de uzun yıllar görev yaptım o nedenle de Aliağa’ya yabancı değilim” diye konuştu.
 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz