Aliağa Belediyesi Mama Dağıtımlarını Sürdürüyor
01 Mayıs 2020

Sokağa çıkma kısıtlamalarında vatandaşlarının mağduriyet yaşamaması için tüm önlem ve tedbirlerini üst seviyede tutan Aliağa Belediyesi, sokaklarda yalnız kalan can dostlarını da unutmuyor.

‘Doğadaki her canlı değerlidir’ yaklaşımıyla hareket eden Aliağa Belediyesi, sokakta yiyecek bulmakta zorlanan merkez ve dış mahallelerdeki tüm sevimli dostlarımızın yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için mama dağıtımlarına devam ediyor. Veterinerlik birimi tarafından gerçekleştirilen mama dağıtımları hafta boyunca kent genelinde periyodik olarak da sürdürülüyor.

Vatandaşlar ayrıca, can dostlarımız ile ilgili yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta Hilal Masa ALO 153 hattını arayarak ya da 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp çözüm hattına mesaj göndererek yardım talebinde bulunabiliyor.