Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
18 °
VIDEO HABER
Aliağa Belediyesi’nin Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
24 Temmuz 2020

Yeni Mahalle'de 4 Günde 3 Sokak Asfaltlandı

Aliağa Belediyesi planlanan sıcak asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ nün koordinesinde sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle 1006, 1007 ve 1011. sokaklar asfaltlandı. Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan çalışmalar Kurban Bayramından sonra da devam edecek.

Kent içerisindeki yolların asfaltlanarak yüksek standartlı bir hale getirilmesinin amaçlandığı çalışmalar kapsamında, geçtiğimiz hafta Siteler Mahallesi asfaltlanmasından sonra Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeni Mahalle’de bulunan sokakların asfalta hazır hale getirilme çalışmalarını yaptı. Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan çalışmalarda öncelikle 824. sokağın asfaltlanmasının ardından 1006, 1007 ve 1011. Sokakların asfaltla buluşması sağlandı. 4 gün içerisinde 3000 metrekare asfalt serimi gerçekleştiren ekipler Kurban Bayramına kadar planlan program çerçevesinde diğer sokaklarda da asfalt serim çalışmalarını sürdürecek. Kurban Bayramından sonra da asfalta hazır hale getirilen sokakların asfalt serim işlemleri hız kesmeden devam edecek.

Yolların asfaltlanarak daha konforlu, modern ve güvenli hale getirilmesini amaçlayan Aliağa Belediyesi, bu yıl kent içerisinde çeşitli mahallelerde gerçekleştireceği çalışmalarla da yaklaşık 180 bin metrekarelik alana sıcak asfalt serimi yapacak.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz