29 Mart 2024 Cuma
Zabıta’dan Yeni Mahalle Çarşamba Pazarı’nda Virüs Tedbirleri
26 Ağustos 2020

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı, pazar yerlerinde alınması gereken tedbir ve uyulması gereken kurallar genelgesi kapsamında denetimlerine devam ediyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Aliağa’daki Çarşamba Pazarında Aliağa Belediyesi Ekipleri korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlara ve pazar yeri esnafına destek oluyor.  Alınan tedbirlerle Vatandaşların pazar alanına girişlerinde yoğunluk oluşmaması adına kontrollü bir şekilde, sırayla girmesi sağlandı. Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi bünyesinde bulunan sağlık personeli pazar yeri girişinde vatandaşların ateş ölçümlerini yaptı. Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ise vatandaşlara ve satıcılara maske dağıtıp Kovid19 salgını önlemleri hakkında bilgi verdi. Öte yandan Pazarda vatandaşların; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları yapılan anonslarla sık sık hatırlatıldı.