Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
21 °
Şehitlerimizin Emaneti Şehit Ailelerimize Ziyaret
26 Ağustos 2020

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve İlçe protokolü 30 Ağustos Zafer Haftası programı kapsamında İlçemizdeki Şehit ailelerini ziyaret etti.

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun ve Aliağa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğba Arı’dan oluşan heyet Şehit aileleriyle evlerinde buluştu.

Heyet program kapsamında 2015 yılında Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde sınırın Suriye tarafından açılan ateşle şehit olan piyade er Gökhan Çakır’ın, 2016 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Hisar Dağı'nda, bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in ve 1997 yılında Mardin İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken bölücü terör örgütü mensuplarına karşı Kuzey Irak'ta yürütülen operasyonda şehit düşen Şehit Jandarma Komando Çavuş Bülent Kula'nın ailelerini ziyaret etti.

YİĞİTLERİMİZİN AİLELERİNİN YANINDAYIZ
Şehit ailelerinin hal, hatır ve isteklerinin sorulduğu ziyaretlerde İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitleri şiirine atıfta bulunan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman,  “Bu ülke için kanını döken, canını veren yiğitlerimizin ailelerinin her zaman yanındayız. 30 Ağustos Zafer Haftası programı kapsamında ailelerimizi ziyaret ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz