Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
20 Nisan 2024 Cumartesi
Hava Durumu
14 °
Cuma Günü Kurulacak Pazar Yerlerinde Tüm Tedbirler Alındı
04 Aralık 2020

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması kararı üzerine, Aliağa’da Cumartesi günü kurulan pazar yeri Cuma günü kurulacak. Atatürk Mahallesi Kapalı Pazar Yeri Belediye ekiplerince pazarın kurulacağı Cuma gününe hazırlandı.

Aliağa, Helvacı ve YeniŞakran Pazar Yerlerinde Tedbirler Alındı

Aliağa Belediyesi Cuma günü kurulacak pazar yerleri için gerekli tüm tedbirleri aldı. Daha önce olduğu gibi yine pazar alanlarına girişte pazarcı esnafına HES kodu sorgulaması, vatandaşlara ateş ölçümü uygulamaları devam edecek. Pazar yerlerinde Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gün içerisinde hem vatandaşlara hem de esnafa maske ve sosyal mesafe kuralları anonslarla hatırlatılacak. Pazar yeri girişlerinde Aliağa Belediyesi El Dezenfektan Üniteleri de her zamanki gibi hazır bulundurulacak.

Pazaryerlerinde Tuhafiye Ürünleri Yüzde Elli Tezgah Sayısı Azaltılarak Satılabilecek.

Öte yandan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda Aliağa’ da merkezde ve Helvacı ile Yenişakran Mahallelerinde kurulacak pazarlarda gıda haricinde tuhafiye ürünlerinin satışı da yapılabilecek. Tuhafiye ürünlerinin satışı pazaryerlerinde ayrılan bölümlerde yüzde elli tezgâh sayısı azaltılarak gerçekleştirilecek.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz