Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
18 °
aliagasemtpazari.com Hafta Sonları Vatandaşın Hizmetinde Olacak
03 Aralık 2020

Kısıtlama Günlerinde Alışveriş Bir Tık Kadar Kolay

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günlerinde de Aliağalılar, kaliteli ve taze gıdaya aliagasemtpazari.com üzerinden ulaşabilecek.

Koronavirüs salgınının yayılımındaki artış nedeniyle İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları; Cuma günleri saat 21.00’de başlayarak Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Aliağa'da pandemi başlangıcında Aliağa Belediyesi’nin hayata geçirdiği  aliagasemtpazari.com kısıtlama günlerinde de vatandaşların hizmetinde olacak.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günlerinde Aliağalılar; kaliteli ve taze gıdaya aliagasemtpazari.com üzerinden ulaşabilecek. Vatandaşlar, www.aliagasemtpazari.com adresinden sebze, meyve, temel gıda, bakliyat, baharat, kuruyemiş ve yöresel ürün siparişi verebilecek. Saat 17:30’a kadar verilen siparişler, aynı gün içinde 17:30’dan sonra verilen siparişler ise ertesi gün Kovid19 tedbirlerine uygun bir şekilde vatandaşlara ulaştırılacak. Vatandaşlar, kapılarına kadar gelen ürünlerin ödemelerini ise ister online olarak kredi kartıyla veya kapıda nakit olarak ödeyebilecek.

Kısıtlama günlerinde Aliağa’da gıda ürünlerine erişimi kolaylaştırmak için hizmet veren aliagasemtpazari.com sayesinde vatandaşlar, internet alışveriş platformlarına kıyasla en uygun fiyata kaliteli ürünlere ulaşabilecek. Aliağalılar, Kovid19 tedbirlerine uygun olarak ücretsiz servis avantajıyla bir tıkla alışverişlerini yapabilecek.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz