Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
15 ° Dağınık Bulutlar
Yüzde Yüz Doğal, Sağlıklı, El Emeği Ürünler Online Satışta
25 Nisan 2020

Aliağa’nın Yöresel Lezzetleri aliagasemtpazari.com’da

Hizmete açtığı online alışveriş sitesi aliagasemtpazari.com ile semt pazarlarını vatandaşlarının evlerine kadar ulaştıran Aliağa Belediyesi, şimdi de kentin yöresel lezzetlerini online raflara taşıdı.

Özellikle, salgın ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların sebze, meyve ve bakliyat gibi temel gıda ihtiyaçlarının karşılamasında önemli bir rol üstlenen aliagasemtpazari.com, Aliağa’nın yöresel, el yapımı ve yüzde yüz doğal ürünlerini de vatandaşlarıyla buluşturuyor.

Aliağa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından üretilen el yapımı tarhana, portakal reçeli, süt reçeli, erişte, sebzeli erişte, fırında mantı; Aliağa Bal Üreticileri Birliği’ne ait doğal bal ve bal ürünleri; Aliağa’da yetiştirilen zeytinler ve birçok yöresel ürün aliagasemtpazari.com’da online raflardaki yerini aldı. Önümüzdeki günlerde zeytinyağı, köy ekmeği gibi ürünler de sitede sunulacak.

Aliağa Belediyesi’nin, kentin yöresel ürünlerini tüm Türkiye’ye tanıtmak, yerel üreticileri desteklemek ve Aliağalıların yöresel doğal lezzetlere ulaşımını kolay kılmak amacıyla başlattığı projede, vatandaşlar istedikleri ürünü online olarak evlerine sipariş edebilecek. Vatandaşlar ödemelerini de site üzerinden kredi kartı ile ya da kapıda nakit olarak yapabiliyor.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz