27 Nisan 2024 Cumartesi
Aliağa ve Bölgemiz İçin Meteorolojik Uyarı
11 Aralık 2021

Pazar Sabahı Başlayacak Gök Gürültülü Sağanak Yağış Ve Fırtınaya Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Aliağa ve bölgemiz için 12 Aralık Pazar günü beklenen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi. 12 Aralık Pazar günü sabah saat 09.00 civarında başlaması tahmin edilen yağışların Aliağa, Foça, Menemen, Dikili, Bergama ve Kınık’ta etkili olması bekleniyor.

Bölgemizde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklenen Kuvvetli yağışların neden olabileceği sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kuvvetli ve şiddetli yağışların 13 Aralık 2021 Pazartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

ALO 153 HİLAL MASA VE 0532 277 2222 NOLU MOBİL İLETİŞİM HATLARI
Aliağa Belediyesi ekipleri, Aliağa’nın tüm mahallelerine yönelik tedbirlerini aldı. Vatandaşlarımız yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta gün boyu Aliağa Belediyesi’nin Alo 153 Hilal Masa hattına telefonla ya da 0530 277 22 22 nolu Mobil iletişim hattına mesaj ile ulaşabilecek.