18 Nisan 2024 Perşembe
19 ° Bulutlu
30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü Aliağa'da saat 10.00’da çelenk sunma töreni ile başlayacak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamı Ömer Karaman, Garnizon Komutanı Hv. Albay Murat Günlü, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından çelenk sunulacak. Çelenk törenin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek. Tören alanında günün anlam ve önemini belirten konuşma Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Sıtkı Arı tarafından yapılacak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından İlçe Protokolü şehitliği ziyaret edecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Aliağa Belediyesi tarafından meydan, cadde ve sokaklar Türk Bayrakları ile donatıldı. Kovid19 önlemleri kapsamında tören alanına girişlerde ateş ölçümü yapılacak. Tören alanında maske ve mesafe kurallarına riayet edilmesi sağlanacak.