Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
25 Nisan 2024 Perşembe
Hava Durumu
18 °
Karaköy Mahallesi Muhtarı Şerif Çepiç Hayatını Kaybetti
27 Mart 2021

Aliağa’nın Karaköy Mahallesi Muhtarı Şerif Çepiç (62) hayatını kaybetti. 2019 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren Şerif Çepiç rahatsızlanarak önce Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ve ardından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada kalp ameliyatına alınan Şerif Çepiç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp rahatsızlığı olduğu bilinen Çepiç biri kız olmak üzere 3 çocuk sahibiydi.

Karaköy Mahallesi Muhtarı Şerif Çepiç’in cenazesi Karaköy Cami’nde bugün Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaköy Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras, Aliağa Belediye Personel Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Ailesi ve sevenleri katıldı.

Aliağa Yörük Türkmen Derneği Kurucu üyelerinden de olan Şerif Çepiç (62) geleneksel Keşkek günlerinin tanınan ve sevilen öncü isimlerinden biriydi. Şerif Çepiç’in ani vefatı Aliağa’da üzüntüyle karşılandı.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz