Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
26 Nisan 2024 Cuma
Hava Durumu
18 ° Açık Gökyüzü
VIDEO HABER
Ekiplerimiz Bahçedere Mahallesi’nde
27 Mart 2021

Aliağa Belediyesi’nin çevre mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy, Şehitkemal, Yukarı Şehitkemal, Samurlu, Güzelhisar, Çıtak, Uzunhasanlar, Karakuzu, Karaköy, Çaltılıdere, Hacıömerli, Kalabak, Çoraklar, Kapukaya ve Yüksekköy Mahallelerinde eksikleri gideren Belediye Ekipleri, çalışmalarına Bahçedere Mahallesi’nde devam ediyor.

MAHALLENİN ORTAK YAŞAM ALANLARI ELDEN GEÇİRİLİYOR

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Ekipler, mahalle genelinde cami bahçe duvarının boyanması, ağaçların budanması, otların biçilmesi, yolların ve çocuk oyun alanlarının yenilenmesi gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

BAHÇEDERE MAHALLE MUHTARI HALİL ŞENOĞLU: “ÇALIŞMALARDAN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Mahalle genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bahçedere Mahalle Muhtarı Halil Şenoğlu, “Belediyemiz mahallemiz genelinde park ve bahçe temizliği, ot biçme, camimizin bahçe duvarının badana ve boyası, kapı, pencere boyası ve tadilatlar gibi ihtiyaç haline gelmiş çalışmalar yapıyor. Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkanımız Serkan Acar’a teşekkür ederiz” dedi.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz