Aliağa Belediyesi’nden Orman Temizliği
11 Mart 2021

Aliağa Belediyesi, kentin akciğeri konumunda olan ormanlık alanlarda temizlik çalışması başlattı.

Kent genelinde rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Yalı Mahallesi’nde bulunan Şahin Tepesi’nden başlayıp Kültür Mahallesi’ne kadar uzanan ormanlık alanda temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışmaları esnasında çevre kirliliği oluşturan atıklar ile orman yangınlarına neden olabilecek cam kırıkları ve şişeler titizlikle toplandı.

Ekipler, çöplerin toplanmasının yanı sıra cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda da yoğun mesai harcıyor. Temizlik çalışmalarına devam eden Belediye Ekipleri, her gün temizlenecek ve çöp toplanacak alanlarda çalışma yürütüyor.