Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
29 Mart 2024 Cuma
Hava Durumu
14 ° Açık Gökyüzü
Aliağa Belediyesi’nde Mesleki Yeterlilik Uygulaması
06 Kasım 2021

Hizmet Kalitesi ve İş Gücü Niteliği Artırılıyor

Aliağa Belediyesi, farklı birimlerde görev yapan personeline uluslararası düzeyde geçerli mesleki yeterlilik belgesi kazandırıyor.

Aliağa Belediyesi saha birimlerinde görev yapan personel; duvarcı, inşaat boyacı, alçı sıvacı, alçı plakacı, sıvacı, seramik karo ustası, ısı yalıtımcı, inşaat işçisi ve makine bakımcı meslek dallarında eğitim alarak mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanıyor.

Aliağa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYEMYBK) iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimlerle personelin motivasyonunun yanı sıra iş gücü niteliği ile hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Eğitimi başarıyla tamamlayan personel, yetkili kurum tarafından düzenlenen sınavı da başarıyla tamamladıktan sonra tüm dünya ülkelerinde geçerli sertifikaya sahip oluyor.

Mesleki Yeterlilik Uygulaması’nda İlk eğitim Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde başlarken eğitimlerde başarılı olanlar mesleki yeterlilik sertifikalarını da aldı. Yıl sonuna kadar tüm müdürlüklerde ‘Mesleki Yeterlilik Uygulaması’ gerçekleştirilerek çalışanlar mesleki yeterlilik belgesine sahip olacak.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz