Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
19 Nisan 2024 Cuma
Hava Durumu
19 °
VIDEO HABER
Başkan Serkan Acar’dan Cumhuriyet Teşekkürü
01 Kasım 2021

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Cumhuriyet’in 98.yılı kutlama programlarına yoğun bir coşku ile katılan tüm vatandaşlara bir videolu mesaj ile teşekkür etti.

Cumhuriyet’in ilanının 98. Yılı kutlama programı bu yıl Aliağa’da büyük bir coşku ve heyecana neden oldu. Vatandaşlar Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı ve Cumhuriyet Kortejine akın akın katıldı. Binlerce Aliağalı Fener Alayı ve Kortejde coşkulu marşlar eşliğinde Cumhuriyet’i kutladı. Aliağa tarihinin en yoğun katılımlı kortejinde Zeybek gösterilerinden, animasyonlara, cansız heykellerden balkonlardan coşkulu katılıma kadar herşey vardı.

Fener Alayı ve Cumhuriyet kortejinin ardından ise Cumhuriyet Meydanı’nda Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Konseri 10 bini aşkın Aliağalıyı Meydanda buluşturdu. Efsane pop müzik grubu MFÖ’nün unutulmaz şarkılarına hep birlikte eşlik eden binlerce vatandaş, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın Cumhuriyet kutlama konuşmasına coşkuyla katıldı. 

Etkinliklerin ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video ile vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Acar’ın “Bir başkadır bizim memleketimiz.Bir başkadır Aliağa. Cumhuriyet coşkumuza ortak olan herkese teşekkürler.” Sözleriyle paylaştığı videoya ise binlerce beğeni geldi. 
 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz