Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
30 Nisan 2024 Salı
Hava Durumu
14 ° Bulutlu
VIDEO HABER
Regaip Kandili Aliağa’da Dualarla İdrak edildi
04 Şubat 2022

Regaip Kandili Aliağa’da Dualarla İdrak edildi. 

Aliağa Belediyesi vatandaşlara kandil simidi ikram etti

Üç ayların müjdeleyicisi kabul edilen Regaip Kandili münasebetiyle Aliağa’da vatandaşlar camilerde ibadet ederek dua etti. Aliağa Belediyesi de ilçedeki camilerde vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Aliağa’da, Regaip Kandilinin manevi atmosferini yaşamak isteyen vatandaşlar camilerde yoğunluk oluşturdu. Akşam ezanından itibaren camilere gelen vatandaşlar, namaz kıldı, dulalar etti. Vatandaşlar kandil dolayısıyla düzenlenen programlarda Kur'an-ı Kerim dinledi. Camilerdeki kandil programları, yatsı namazı öncesi yapılan dua ile tamamlandı.

Aliağa Belediyesi’nden Kandil İkramları
Aliağa Belediyesi her kandilde olduğu gibi Regaip Kandilinde de geleneği sürdürerek vatandaşlara ikramlarda bulundu. Aliağa Belediyesi bünyesinde görev yapan Milletin Ekibi, yatsı namazı sonrasında cami çıkışında içerisinde şeker ve kandil simidinden oluşan kandil paketi dağıtarak vatandaşların kandilini kutladı.
Aliağa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen programda; Çarşı Merkez Camii, Petkim Camii, TOKİ Camii, Kurtuluş Camii, Fatih Camii, Yalı Camii, Helvacı Merkez Camii, Helvacı Mimar Sinan Camii, Helvacı Fatih Camii, Yeni Şakran Yeni Camii ve Yeni Şakran Bölük Cami önlerinde kurulan stantlar vasıtası ile 12 Camide vatandaşlara 3 bin kandil paketi ikram edildi.
 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz