Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
18 °
VIDEO HABER
Engelliler Haftası Aliağa’da Kutlanıyor
12 Mayıs 2022

Engelliler Haftası Aliağa’da Kutlanıyor

Engelliler Haftası’nda Uçurtmalar Gökyüzünü Süsledi

Birleşmiş Milletler (BM) üyesi tüm ülkelerde her yıl, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası Aliağa'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği tarafından organize edilen kutlama programı kortej yürüyüşüyle başladı. Kortej yürüyüşünün ardından askerlik çağı gelmiş engelli bireyler için dernek bahçesinde temsili kına gecesi düzenlendi. 

ZEYBEK OYNAMAYA ENGEL YOK
Temsili kına gecesine katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, engelli bireyler ile karşılıklı zeybek oynadı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı programda kınanın ardından aileler ve engelliler türküler eşliğinde halay çekip oyunlar oynadı. 

UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNÜ SÜSLEDİ 
Aliağa’da Engelliler Haftası programı ‘Harika Kalpler Uçurtma Şöleni’ ile devam etti.  Yeşille mavinin buluştuğu Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında gerçekleştirilen uçurtma şöleninde rengarenk uçurtmalar Aliağa semalarını süsledi. 

KUTLAMALAR SAHNE GÖSTERİLERİYLE SON BULACAK
Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği tarafından organize edilen Engelliler Haftası kutlama programı 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 20.00’de Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda sahne gösterilerinin yer aldığı ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz Özel Programı’ ile son bulacak. 
 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz