Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
29 Mart 2024 Cuma
Hava Durumu
14 ° Açık Gökyüzü
Aliağa’da Rekor Başvuru: 20 Bin Başvuru, 40 Bin Çiçek!
26 Nisan 2021

 

“BALKONDA BAHAR VAR” PROJESİNDE BAŞVURULAR SONA ERDİ. 20 GÜNDE 20 BİN BAŞVURUNUN YAPILDIĞI PROJEDE ÇİÇEK DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR.

BAŞVURU SÜRESİ BİTTİ: DAĞITIMLAR 15 GÜNDE TAMAMLANACAK

Aliağa Belediyesi’nin 6 Nisan tarihinde başlattığı “Balkonda Bahar Var” projesi kapsamında balkonlarda bahar coşkusu yaşatacak çiçek dağıtımı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın sosyal medyadan “Aliağamızı hep birlikte güzelleştiriyoruz” mesajı ve “Çiçek gibi Aliağa” hedefiyle duyurulan Proje kapsamında 20 günde 20 bin vatandaş rekor başvuru yaparak balkonları için çiçek talep etti.


6 Nisan’da başlayan başvuru süreci, 26 Nisan 2021 tarihinde 20 bin başvuruyla sona erdi. Proje kapsamında günde ortalama bin vatandaş çiçek talebinde bulundu. “10 bin balkona, 20 bin çiçek” hedefiyle başlayan projede yoğun ilgi nedeniyle başvuru süresi uzatılmıştı. Çiçeklerin mahallelerdeki dağıtımı da sürüyor. Aliağa Belediyesi ekipleri 15 gün içinde tüm başvuru sahiplerine çiçek setlerini adreslerinde teslim edecek.

BAŞVURU SÜRESİ SONA ERDİ; YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜR MESAJI
Aliağa’da Balkonları renklendiren “Balkonda Bahar Var” Projesine çiçek başvuruları 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 17.00’de sona erdi. Belediyenin çiçek başvurularını aldığı https://bahar.aliaga.bel.tr adresinden projeye büyük ilgi gösteren Aliağalılara bir teşekkür mesajı yayınlandı.


Yayınlanan mesajda; “Bugün saat 17.00 itibariyle Projemize Başvuru dönemi sona ermiştir. Çiçek dağıtımlarımız devam etmekte olup; tüm komşularımızın çiçeklerini 15 gün içinde adreslerine teslim edeceğiz. Bu büyük ilgi ve destek için çok teşekkür ediyoruz. “Çiçek Gibi Aliağa” için, Aliağamız hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz. Saygı ve Sevgilerimizle” sözlerine yer verildi.  

DAĞITIMLAR DEVAM EDİYOR
Proje kapsamında balkonları için çiçek talebinde bulunan vatandaşların çiçekleri başvuru sırasına göre adreslere teslim edilmeye devam ediliyor. Halen merkez mahallelerde süren dağıtımlar belirlenen programla tüm mahallelerde sürecek. 15 gün içinde tüm çiçek talepleri adreslere teslim edilmiş olacak.


Proje kapsamında Aliağa Belediyesi tarafından hazırlanan Çiçek setinde Sardunya, Petunya ve Bodrum Papatyası çiçeklerinden talep eden her vatandaşa seçtiği 2 yetişkin çiçek, Balkon Saksısı ve 10 litrelik toprak özel proje çantası içinde veriliyor.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz