Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
18 °
VIDEO HABER
Aliağa Belediyesi’nden Yukarı Şehitkemal’e Hizmet Yağmuru
09 Kasım 2020

Aliağa Belediyesi Çalışmalarını Yukarı Şehitkemal’de Sürdürüyor

Aliağa Belediyesi, çevre mahallelerde temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına Yukarı Şehitkemal Mahallesi’nde devam ediyor.

Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy ve Aşağı Şehitkemal Mahallelerinin ardından Yukarı Şehitkemal Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmalarında sona geliyor. Ekipler, mahalle genelinde çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, yol açma, kasis ve durak boyama, taş tamiri, oyun parkı onarımı ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, muhtarlık binası yanında mahalle halkınca kullanılmak üzere taziye evi için de çalışma yapıyor. Ayrıca büyük ve küçükbaş hayvanların olası kuraklıktan etkilenmemesi için muhtelif yerlere su göletleri açılıyor.

Bir buçuk yıldır muhtarlık görevini yürüttüğünü belirten Yukarı Şehitkemal Mahalle Muhtarı Kasım Ercan, Aliağa Belediyesi’nin mahalleye hizmet getirmeye devam ettiğini söyledi.

Muhtar Kasım Ercan: “Başkan Serkan Acar, Bizi Hiçbir Zaman Geri Çevirmedi”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın muhtarlık olarak tüm taleplerine yanıt verdiğini ifade eden Muhtar Ercan, “İki buçuk sene önce bu köye taşındım. Bu köye daha önce de gidip geliyordum. Köyün bayağı sıkıntıları vardı. Allah Serkan Acar’dan razı olsun. Benim muhtarlığım öncesinde de birçok hizmetler vermiş. Ne zaman ki yanına gitsek bizi hiç geri çevirmedi” dedi.

Başkan Serkan Acar’a Teşekkür

Mahalle olarak büyük bir taziye evine ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekleyen Ercan, “Taziye evine çok önem veriyoruz. Vefat olduğunda taziye için mahalle dışından çok fazla gelen oluyor. Bu nedenle mahallemize taziye evi yapılması için talepte bulunduk. Talebimiz sonucunda muhtarlık binamızın yanına bir ek bina inşa edilecek. 50 metrekare olan yer en az 120 metrekareye çıkartılacak. Binanın yapımını her şeyi ile Aliağa Belediyesi üstlendi. Ayrıca belediye ekipleri 3-4 gündür mahallemizde genel temizlik, yabani ot temizliği, onarım ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılan tüm çalışmalar için Yukarı Şehitkemal Mahallesi halkı adına Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz