Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
20 Nisan 2024 Cumartesi
Hava Durumu
16 °
Aliağa Belediyesi’nden Bayramda Kabristana Ücretsiz Ulaşım
18 Nisan 2023

Aliağa Belediyesi’nden Bayramda Kabristana Ücretsiz Ulaşım

Aliağa Belediyesi, her bayram olduğu gibi bu bayramda da kabristan ziyaretleri için vatandaşına ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Belediye servis araçları, arife günü ile bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü kabristan ziyareti yapmak isteyen vatandaşları kent mezarlığına ücretsiz olarak taşıyacak. 

Aliağa Belediyesi, Arife günü iki servis aracı ile hizmet verecek. Araçlar, 10.00-11.00-12.00-13.00-14.00-15.00 ve 16.00 saatlerinde Aliağa Gençlik Merkezi ile Jandarma Lojmanları önünden hareket edecek. Aliağa Gençlik Merkezi’nden hareket edecek olan araçlar; Vali Mithat Paşa Caddesi, İstiklal Caddesi, Merkez Cami, Fevzi Paşa Caddesi, Güzelhisar Caddesi, Tuna Caddesi, Sakin Sokak güzargahından Aliağa Kabristanlığına ulaşacak. 

Jandarma Lojmanları önünden hareket edecek olan araçlar; Güzelhisar Caddesi, Anadolu Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Rumeli Caddesi, Mehmet Akif Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Nene Hatun Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Samurlu Caddesi, Tuna Caddesi, ve Sakin Sokak güzargahından kabristana varacak. 

Bayram günlerinde tek araçla hizmet verilecek. Aliağa Gençlik Merkezi önünden 10.00-12.00-14.00 ve 16.00 saatlerinde saat başı hareket edecek olan servis araçları; Vali Mithat Paşa Caddesi, İstiklal Caddesi, Merkez Cami, Fevzi Paşa Caddesi, Güzelhisar Caddesi, Jandarma Lojmanları, Anadolu Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Rumeli Caddesi, Mehmet Akif Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Nene Hatun Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Samurlu Caddesi, Tuna Caddesi ve Sakin Sokak güzargahından kabristana varacak. 
 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz