Aliağa Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclisi Toplanıyor
06 Eylül 2021

Aliağa Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 7 Eylül 2021 Salı günü saat 18.00’de yapılacak. Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek toplantının gündeminde 146 madde yer alıyor.
Belediye Meclis Salonu’ndaki oturum, 3-6 Ağustos 2021 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayacak. Ardından Başkanlıktan Gelen Önergeler ve Komisyon Raporları meclis üyelerince oylanacak. Eylül ayı olağan meclisinde; İmar planı değişikliği, trampa, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve revizyonuna ilişkin itirazlar meclis üyelerinin görüşüne sunulacak.

ALİAĞA BELEDİYESİ WEBTV CANLI YAYINLAYACAK
Meclis toplantısı, Aliağa Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr ’den ve Aliağa Belediyesi webtv’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canlı olarak yayınlanacak. Aliağa Belediyesi webtv yayını saat 17.00’den itibaren başlayacak.
Eylül Ayı Olağan Meclisi, toplantıya katılmayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanması ve bir sonraki meclis toplantı gününün belirlenmesiyle son bulacak.

MECLİS GÜNDEMİ İÇİN TIKLAYINIZ