Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
22 °
Vergi Yapılandırmada Son Gün 31 Aralık
21 Aralık 2020

Vergi Yapılandırma İşlemleri Devam Ediyor

Aliağa Belediyesi’ne günü geçmiş vergi borçları bulunan vatandaşların emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri için yapılandırma işlemlerinde sona yaklaşılıyor. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını 31 Aralık 2020 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar, gerek https://ebelediye.aliaga.bel.tr/ adresi üzerinden online, gerekse Aliağa Belediyesi Hizmet Binalarından yapabiliyor. Yapılandırmaya bugüne kadar 943 vatandaş başvururken başvuruların 302’si online olarak gerçekleştirildi.

7256 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’ kapsamında emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri, yasanın öngördüğü diğer vergi ve para cezaları, 213 sayılı Kanun kapsamındaki alacaklar ile 6183 sayılı Kanun kapsamındaki alacaklar yeniden yapılandırılıyor.

Yapılandırmada Son Günler

Vatandaşlar, 31 Aralık 2020 Perşembe günü sona erecek olan vergi yapılandırmaları için https://ebelediye.aliaga.bel.tr/ adresinden sisteme üye olarak online ya da Aliağa Belediyesi Merkez, Yeni Şakran ve Helvacı Hizmet Binalarına bizzat giderek işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Vatandaşlara vergi ve para cezalarını peşin ödemeleri halinde yüzde 90 faiz indirimi uygulanıyor. Ayrıca vatandaşlar, ödemelerini kredi kartı ile yaptığı takdirde taksitlendirme fırsatlarından da yararlanabiliyor.

943 Başvurunun 302’si Online Yapıldı

Yapılandırma fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşlar gerek online gerekse Aliağa Belediyesi Hizmet Binalarını ziyaret ederken, bugüne kadar toplam 943 vatandaş yapılandırma başvurusunda bulundu. Başvuruların 302’si ebelediye.aliaga.bel.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz