29 Mart 2024 Cuma
Vergi Yapılandırma Başvuruları sürüyor

7256 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’ kapsamında, vatandaşların emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri ile yasanın öngördüğü diğer vergi ve para cezaları, 213 sayılı Kanun kapsamındaki alacaklar ile 6183 sayılı Kanun kapsamındaki alacaklar yeniden yapılandırmaya başlandı.
Yapılandırma için yıl sonuna kadar ebelediye.aliaga.bel.tr adresinden sisteme üye olarak online ya da Aliağa Belediyesi Merkez, Yeni Şakran ve Helvacı hizmet binalarına bizzat giderek işlemlerini gerçekleştirebilecek.
Vatandaşlar vergi ve para cezalarını peşin ödemeleri halinde yüzde 90 faiz indirimi uygulanacak. Ayrıca ödemeler kredi kartı ile yapılabilecek ve taksitlendirme fırsatlarından yararlanılabilecek.

VERGİ BORCUNUZU YAPILANDIRMAK İÇİN TIKLAYIN: