ALİAĞA’DA HAFTA BOYU YAĞMUR VAR

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre Aliağa ve çevresi hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında olacak. Hava sıcaklığı ise 8 ila 19 dereceler arasında değişiklik gösterecek.

Yağışlar İzmir il geneli, Aydın il merkezi ve batı ilçeleri ile Balıkesir’in batı ilçelerinde de yerel olarak kuvvetli olacak. Rüzgar güney yönlerden orta kuvvette kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli esecek.

METEOROLOJİ SU BASKINLARINA KARŞI UYARDI

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, kuvvetli olması beklenen yağışların oluşturabileceği ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği yönünde vatandaşlara uyarılarda bulundu.

ALİAĞA’DA TAHMİN EDİLEN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU

26 Kasım Pazartesi: Hava kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en yüksek 17, en düşük 9 derece

27 Kasım Salı: Hava kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en yüksek 19, en düşük 14 derece

28 Kasım Çarşamba: Hava kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, en yüksek 18, en düşük 15 derece