Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
22 °
ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN YÖNETİCİLERE İLETİŞİM VE LİDERLİK EĞİTİMİ
05 Mart 2020

Kurumsal yapıyı güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla kurum içi eğitim faaliyetlerini sürdüren Aliağa Belediyesi, üst ve orta kademe yöneticilerine ‘Liderlik, Takım Çalışması ve Etkili İletişim Eğitimi’ verdi.  

Aliağa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından meclis salonunda gerçekleştirilen eğitime belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile şefleri katıldı. Yaşar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Refet Polat tarafından verilen eğitim yaklaşık üç saat sürdü. Polat, iki etaptan oluşan eğitimde katılımcılara ilk olarak teorik bilgiler aktardı. İletişimin gücüne, olaylara doğru ve planlı yaklaşmanın önemine değinen Polat, daha sonra uygulamalı eğitimler verdi. Bir liderin nasıl olması, nasıl davranması ve takım çalışmasının gerekliliklerinden bahseden Polat, katılımcılara sahnede grup çalışması yaptırdı.     

Aliağa Belediyesi ile Yaşar Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında belediye yöneticileri ile bir araya geldiklerini belirten Yaşar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Refet Polat, Aliağa Belediyesi’nin yöneticilerine takım çalışmasının önemine, liderlik yapmanın gerekliliklerine ve iletişim becerilerinin geliştirilmesine yönelik eğitim verdiklerini söyledi.     

Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz