Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
29 Mart 2024 Cuma
Hava Durumu
23 ° Açık Gökyüzü
ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN HİJYEN SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
19 Mart 2020

Aliağa Belediyesi, yurt genelinde halk sağlığını önemli ölçüde tehdit eden yeni tip koronavirüs salgınına (Kovid-19) karşı alınması gereken tedbirler hususunda vatandaşlarını sık sık bilgilendirirken kentin dört bir yanında başlattığı hijyen seferberliğini de tüm hızıyla sürdürüyor.  

Koronavirüs salgını tehlikesinin en aza indirilmesi ve kent genelinde sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi; park ve bahçelerde, eczanelerde, dış mahallelerde, işletmelerde, kamu binalarında, muhtarlıklarda, dernek binalarında, duraklarda, bankamatiklerde, oturma alanlarında, İZBAN Aliağa durağında, çocuk oyun alanlarında, camilerde, okullarda, pazar yerlerinde, cadde ve sokaklarda, meydanlarda, ulaşım araçlarında hijyen çalışmalarına devam ediyor. Toplu yaşam alanlarının hijyenik hale getirilmesi için tüm müdürlükler koordineli bir şekilde çalışıyor.

Halkın topluca bulunduğu mekanlarda dezenfekte çalışması yapan belediye ekipleri vatandaşların el hijyenine de büyük önem veriyor. Belediye ekipleri bu kapsamda dolmuş duraklarına, kamu binalarına ve kentin belirli bölgelerine dezenfektan kutuları yerleştirdi.   

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz