Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
19 Nisan 2024 Cuma
Hava Durumu
22 ° Bulutlu
ALİAĞA ZABITASINDAN KORONAVİRÜS DENETİMİ
21 Mart 2020

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kentte kapatılması gereken işletmeleri denetledi.

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ülkemizde insan sağlığını önemli ölçüde tehdit eden koronavirüs salgını ile ilgili üzerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Ekipler, İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilin valiliklerine gönderdiği koronavirüs tedbirlerine ilişkin genelge kapsamında, faaliyetlerini durdurması gereken kafe, kahvehane, çay ocakları, kapalı çocuk oyun alanları gibi vatandaşların bir arada bulundukları işletmeleri kontrol etti.

Zabıta ekipleri ayrıca, koronavirüs salgını nedeniyle marketlerde oluşabilecek fahiş fiyatlara karşı da denetimlerini sıklaştırdı. Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, koronavirüs salgınını fırsata çevirmek isteyenlere asla izin vermeyeceklerini söyledi. Mustafa Tahir Acar, halkın huzur ve refahını sağlamak amacıyla, kent genelinde gıda satışı yapan mağazalarda ruhsat, fiyat etiketi ve fahiş fiyat artışları ile ilgili denetimlerini sürdüreceklerini belirtti. 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz