Aliağa Belediyesi
Aliağa’da Hayatı Yaşa !
28 Mart 2024 Perşembe
Hava Durumu
21 °
ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ
13 Mart 2020

Vatandaşlarının sağlığını birinci öncelik olarak gören Aliağa Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen yeni tip koronavirüs salgınına (Kovid-19) tedbiren belediye bünyesindeki tüm kültürel, sanatsal ve sportif kursları mart ayı sonuna kadar iptal etti.

Halk sağlığı açısından büyük tehlike oluşturan koronavirüs salgınına karşı mücadele çalışmalarına hızla devam eden Aliağa Belediyesi, vatandaşların sıklıkla kullandıkları okul, cami, ulaşım araçları gibi toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER MART SONUNA KADAR ERTELENDİ
Aliağa Belediyesi, yapılan dezenfekte çalışmalarının yanı sıra büyükten küçüğe binlerce insanın toplu olarak yararlandığı kursları da koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal etme kararı aldı. Alınan karara göre; kurslar, eğitim faaliyetleri, kültürel ve sportif etkinlikler, Nadir Nadi Kütüphanesi, Aliağa Gençlik Merkezi'ndeki fitness, havuz ve diğer aktivite alanları, Rehabilitasyon Merkezi, Satranç Kulübü, Kış Spor Okulları, konser ve benzeri tüm toplantı etkinlikleri mart ayı sonuna kadar iptal edildi. 

Diğer Haberler
Muğla Yamaç Paraşütü
03/x Fotoğraf
Lüfen indirmek istediğiniz çerçeve modelini seçiniz
Paylaş
E-Posta Adresi Giriniz