ALİAĞASPOR FK, TARAFTARI FUTBOLCUSU VE YÖNETİCİSİ İLE ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ

13.09.2018

ALİAĞASPOR FK, TARAFTARI FUTBOLCUSU VE YÖNETİCİSİ İLE ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Aliağaspor FK’nın taraftar grubu Yeniçeriler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yeniçeriler taraftar grubu tarafından özel bir mekânda gerçekleştirilen birlik ve beraberlik buluşmasına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yanı sıra Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şimşek, Teknik Sorumlu Polat Çetin, Aliağa Belediyesi Spor Birim Sorumlusu Bilal Özkurt ve futbolcular katıldı.

Aliağa’ya yakışan bir sezon geçirilmesi temennisinde bulunan Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şimşek, “Güçlü ve uyum içerisinde hareket eden bir takıma sahibiz. Ligin başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Ligin başından sonuna kadar centilmence ama bir o kadar da şampiyonluğu isteyen bir takım olarak oynayacağız. Ligi zirvede tamamlayacağız ve play off’ların ilk maçını kazanarak 3.lige adımızı yazdıracağız” dedi.

Başarının gelmesi için taraftar, futbolcu, yönetici ve halkın bir arada olması gerektiğini ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise, “Güzel bir hazırlık dönemi geçirildi. Hep birlikte başarılı bir sezon yaşayacağız. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

E-BÜLTEN
  • Footer face